Wie ben ik?

Ik ben Margot van Poppel, geboren in 1971 en woon in Tilburg samen met mijn vriendin en de kat.

Al jarenlang werk ik met plezier en passie in de kinderopvang als pedagogisch medewerker, gespecialiseerd in het jonge kind van 2 tot 4 jaar.

Mijn kracht is mijn sensitiviteit, deze maakt dat ik makkelijk een diepgaand contact met kinderen krijg en snel aanvoel wat een kind nodig heeft. Soms is dat meer dan ik in mijn huidige baan kan bieden omdat ik hierin vooral groepsgericht bezig ben.

Geïnspireerd door een collega ben ik de stap gaan zetten om in 2020 de opleiding tot kindercoach te gaan doen zodat ik meer een op een kinderen kan begeleiden die met iets worstelen in hun leven. Veel affiniteit en herkenning heb ik met het thema hooggevoeligheid. Iets wat in deze tijd steeds meer voorkomt omdat de wereld om ons heen steeds sneller is en de prikkels van alle kanten enorm op ons afkomen. Hiermee om kunnen gaan vraagt veel van een opgroeiend kind.

Ik heb een passie voor mindfulness. Door in het nu te zijn, goed te kunnen aarden en bij jezelf te blijven kunnen we ons beter staande houden en balans vinden. De natuur is hierbij voor mij heel belangrijk, daar laad ik me op door te wandelen en/of te fotograferen. In de open lucht coachen past ook in mijn werkwijze omdat ik ervaar dat kinderen ook erg graag buiten zijn.

In mijn rol als kindercoach vind ik de veerkracht en het zelfherstellend vermogen van kinderen heel essentieel. Kinderen zijn puur, echt, creatief en komen vaak met eigen oplossingen om hindernissen te nemen. Daarbij wil ik een steuntje in de rug bieden. Lees bij de pagina traject meer over wat en hoe dit in zijn werk gaat.

Uw kind weer b(l)ij zichzelf

Margot van Poppel
0642310636
blauwevlinderkindercoaching@outlook.com